Dongguan Yuxin packaging products Co., Ltd

Zprávy

Zavedení kraftové pásky pro imunitní vodu 2020.7.20
Čas vydání: 2020-07-20 15:16:09  Hity: 20

Kraftová páska bez kraftového papíru je na bázi kraftového papíru a potažena na jedné straně. Obvykle existují dva druhy lepidel, jeden je termosol a druhý guma. Samolepicí lepicí páska s lepidlem citlivým na tlak jako ošetření lepidla a PE filmu na zadní straně povlaku. Může být použit ihned po roztržení, což může vést k silné adhezi a pevně utěsnit krabici. Je to páska na ochranu životního prostředí vhodná pro mezinárodní vývojový trend. Kraftová papírová páska je klasifikována jako bezvodová kraftová páska a mokrá kraftová páska. Lepidlo na mokrý sulfátový papír lze tisknout (tisková páska na sulfátový papír).


Samolepicí sulfátová páska bez vody má vlastnosti vysoké počáteční adheze, vysoké pevnosti v odlupování a silné tahové síly. Jeho základní materiál a lepidlo neznečišťují životní prostředí a mohou být recyklovány pomocí obalových materiálů.


Hlavní použití kraftové papírové pásky bez vody:


Používá se hlavně pro utěsnění všech druhů kartonů a plastových krabic, utěsnění exportních kartonů a dokování papírových materiálů.


Naše továrna je profesionální výrobce kraftové pásky v Dongguan. Vyrábíme různé druhy lepicích pásek (pásky), jako jsou Dongguan bezvodý sulfátový papírový kraft, Shenzhen water-free samolepicí sulfátový papír, PE potahovaný nepromokavý sulfátový papír, drátěný sulfátový papír voděodolný pásek, vysokoteplotní sulfátový papír samolepicí páska, páska na mokrou vodu, páska z bílého sulfátového papíru, páska na kabel z mokrého papíru, papírová páska ze sulfátového papíru, bílá Jednostranná / oboustranná kabelová papírová páska, hliníková fólie, kabelová papírová páska, tisková páska ze sulfátového papíru.


Předchozí: No

další: Zavádění lepidla pro výstraž...