Dongguan Yuxin packaging products Co., Ltd

Zprávy

Zavádění lepidla pro výstražné podlahy
Čas vydání: 2020-07-20 16:33:59  Hity: 16

Varovná páska se také nazývá identifikační páska, pozemní páska, podlahová páska, orientační páska atd. Je vyrobena z lepicí pásky z PVC na bázi fólie potažené lepidlem citlivým na pryžový tlak.Zde jsou funkce a použití výstražné pásky:


Varovná páska má výhody vodotěsné, neprůstřelné, povětrnostní odolnosti, antikorozní a protistatické a je vhodná pro ochranu proti korozi podzemních potrubí, jako jsou vzduchové potrubí, vodní potrubí a ropovody.


První.Silná viskozita, může být použit pro běžné cementové podlahy


Dva.Ve srovnání s malbou na zemi je operace jednoduchá.


Tři.Lze jej použít nejen na běžné podlaze, ale také na dřevěné podlaze, dlaždice, mramor, zeď a stroj (zatímco barva na podlaze může být použita pouze na běžné podlaze)


Čtyřko.Barva m ůže& 35;39;t kreslit dvě barvy specifikace čáry: šířka 4.8 cm, délka 21 m, celkem 1.2 m2; tloušťka 0.14 mm


Pro výstražné signalizace v terénu, ve sloupci, v budovách, v provozu a v jiných oblastech lze použít Twill print pásku.


Antistatická výstražná páska může být použita pro upozornění na podlahovou plochu, upozornění na těsnění obalu, upozornění na balení výrobku atd. barva: žlutá, černá slova, čínská a anglická výstražná hesla, viskozita je olejovitě vysoce viskozitní pryžové lepidlo, povrchová odolnost protistatické výstražné pásky je 107-109 ohm, výstražná páska se používá k označení varovné oblasti,jsou k dispozici různé styly vedení; povrch je odolný proti opotřebení a odolává pedálu s vysokým průtokem; má dobrou přilnavost, odolnost proti korozi, kyselé vlastnosti a odolnost proti oděru.Použití: pasted na zemi, stěna a stroj pro prevenci, varovat, připomenout a zdůraznit


Předchozí: Zavedení kraftové pásky pro im...

další: Správná metoda manuálního ut...